Horecakoelkasten

Horecakoelkasten
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Voordelige horecakoelkasten

Ben je horecaondernemer en wil je niet meer vastzitten aan het aanbod van de lokale groothandel? Wij hebben een ruim aanbod aan refurbished, b-keus en tweedehands horecakoelkasten voor jou, met de kwaliteit van een nieuwe horecakoelkast. Vergelijk in onze online webshop welke horecakoelkast bij jou past. Misschien ben je op zoek naar een horeca koelkast occasion of een horeca bar koelkast. Heb je alleen ruimte voor een kleiner formaat? Dan is een tafelmodel horecakoelkast ideaal. Veel koelruimte nodig? Dan is een grote horecakoelkast, bijvoorbeeld voor in het magazijn, de beste optie voor jou. Ook zijn er keuzes te maken tussen vries- of koelkasten, vries- en koelcombinaties, wijnklimaatkasten en ijsblokjesmakers.

Een horecakoelkast is onmisbaar voor een professionele keuken. Betrouwbaarheid, kwaliteit en verbruik zijn daarom belangrijke factoren in het zoeken naar een tweedehands horecakoelkast. Vergelijk deze en andere specificaties met de handige filters aan de linkerkant van de categoriepagina.

Voordelige horecakoelkasten kopen bij Welhof

Bestel bij ons een gebruikte horecakoelkast met de kwaliteit van een nieuw model. Wij controleren, repareren, testen en reinigen alle tweedehands koelkasten die we ontvangen. Daarnaast verkopen bij ook b-keus horecakoelkasten. Dit zijn nieuwe exemplaren van goede kwaliteit, maar die bijvoorbeeld een cosmetisch foutje hebben. Vaak hebben deze producten nog de fabrieksverpakkingen en fabrieksgarantie. Ben jij klaar om je horecaonderneming een professionele keuken te geven of de huidige keuken verder uit te breiden? Bestel nu voor 23:59 uur en begin morgen al met koelen. Wees er snel bij, want ons aanbod in tweedehands, refurbished of b-keus grote en kleine horecakoelkasten wisselt dagelijks. Vaak is er maar één exemplaar beschikbaar per item, dus op = op!