Garantie & reparatie

Jouw factuur is je garantiebewijs

Wij verstrekken na levering automatisch per e-mail een factuur. De factuur geldt tevens als je garantiebewijs. Wellicht is de factuur aan je aandacht ontsnapt of per abuis in je spambox belandt. Je kunt je factuur ook vinden in je account in onze webshop.

Garantie tweedehands product of b-keuze product

Al onze tweedehands producten en b-keus producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs kunnen worden gesteld en waarvoor zij bij normaal gebruik zijn bestemd.

Een jaar garantie op de (14 dagen) retour-modellen

Wanneer er (14 dagen) retour bij staat, houdt dat in dat het apparaat ooit aan een klant is geleverd, en deze binnen de zichttermijn van 14 dagen is geretourneerd. Uiteraard is het apparaat nadien uitgebreid gecontroleerd alvorens wij deze te koop zetten en allen met één jaar volledige garantie.

Fabrieksgarantie en Reparatie

Sommige apparaten hebben fabrieksgarantie. Als jouw apparaat een reparatie nodig heeft, dan adviseren wij jou rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant van jouw apparaat voor het maken van een service-afspraak. De service-afdeling van de fabrikant kan namelijk het snelst bij jou terecht.

Hoe lang duurt een reparatie?

Zodra je artikel bij de reparateur is aangekomen duurt het gemiddeld 5 werkdagen en maximaal 15 werkdagen voordat je gerepareerde artikel weer naar jou onderweg is. In geval wij niet alle onderdelen op voorraad hebben of kunnen verkrijgen,

Garantie op tweedehands product

Een door de ondernemer te leveren product, niet zijnde een nieuw product, voldoet aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs kunnen worden gesteld en waarvoor zij bij normaal gebruik zijn bestemd. De in dit artikel genoemde garantie geldt voor een periode van zes maanden vanaf de datum van levering en betreft altijd een omruilgarantie.

Garantie op nieuw product

Indien de(koop)overeenkomst betrekking heeft op een nieuw Product(hier vallen b keus producten niet onder), die door een derde werd geproduceerd, dan is de garantie beperkt tot uitsluitend de garantie die door de fabrikant van het Product wordt verstrekt.

Alleen ingelogde gebruikers kunnen een vraag stellen