Mini koelkasten

Mini koelkasten
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Voordelige mini koelkasten

Op zoek naar een kleine koelkast om mee te nemen naar het strand of de camping? Of wil jij juist een mini bar koelkast toevoegen aan het thuiskantoor? Dan is een mini koelkast dé koelkast voor jou. Deze kleine koelkast kun je overal gemakkelijk kwijt, maar is ook licht genoeg om mee te nemen. Hierdoor komt zo’n klein koelkastje altijd van pas. Een mini koelkast is veel zuiniger dan een grote koelkast. Merk je dat je een grote koelkast vaak maar voor de helft gevuld hebt? Stap dan over naar een kleiner exemplaar. Zo bespaar je enorm op ruimte en energie.

Afmetingen mini koelkast tweedehands

De mini koelkast is het kleinste model koelkast. We bieden een ruim assortiment aan tweedehands, refurbished en b-keus mini koelkasten. Het assortiment wisselt regelmatig, waardoor er vaak maar één exemplaar te koop is van de kleine koelkasten. Vergelijk alle verschillende modellen op onze website en ontdek welke koelkast het beste bij jou past. Kies bijvoorbeeld een lage koelkast in een smaller model voor onder je bureau of ga voor een exemplaar met een lager energieverbruik. Afmetingen kunnen verschillen van 50 t/m 95 cm in breedte, hoogte en diepte.

Voordelige mini koelkast kopen bij Welhof

Bij Welhof controleren, repareren, testen en reinigen we alle refurbished, b-keus en tweedehands koelkasten. Zo kun jij de beste mini koelkast kopen, met het prijskaartje van een goedkope tweedehands mini koelkast. Bestel bij Welhof en geniet van meerdere voordelen, zoals gratis en snelle verzending. Voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis.