Elektrische fornuizen

Zomeractie: Alle Bosch en Siemens refurbished wasmachines afgeprijsd, al vanaf €199!
Elektrische fornuizen
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Elektrisch fornuis kopen

Met een elektrisch fornuis kook je veilig. Elektrische fornuizen maak je makkelijker schoon en ze zijn veiliger dan gasfornuizen. Er zijn twee soorten elektrische fornuizen: een keramisch fornuis en een inductiefornuis. Een elektrisch fornuis gebruikt krachtige 2-fasen stroom of hoger. Belangrijk om te weten: niet iedere woning levert genoeg stroom, controleer dit voordat je een elektrisch fornuis koopt. Verder zijn elektrische fornuizen in verschillende maten verkrijgbaar: van elektrische fornuizen van 60 cm breed tot elektrische fornuizen van 90 cm breed. Goedkope elektrische fornuizen vind je bij ons. Wij hebben namelijk b-keus, refurbished en tweedehands elektrische fornuizen. Bekijk snel ons huidige assortiment!

Tweedehands elektrische fornuizen van de mooiste merken

Van moderne elektrische fornuizen van Bosch tot ruime elektrische fornuizen van Smeg: bij ons vind je de beste fornuizen van diverse merken. Een elektrisch fornuis met een grote oven is ideaal voor mensen die gek zijn op flinke ovengerechten. Wil je graag een ruim fornuis? Dan zijn de elektrische fornuizen van Pelgrim een uitstekende keus. Voor kleine keukens heeft Etna elektrische fornuizen van 50 cm breed. Sommige mensen vinden het belangrijk dat een fornuis energiezuinig is. De meeste elektrische fornuizen van Beko vallen onder energielabel A en zijn dus ideaal voor wanneer je zoekt naar een energiezuinig fornuis.

Elektrisch fornuis tweedehands kopen

Heb je een ideaal elektrisch fornuis gevonden in onze webshop? Plaats je bestelling dan snel en profiteer van de beste voordelen. Voor 23:59 uur besteld, is de volgende werkdag in huis. Verder laat je het aansluiten van je nieuwe elektrische fornuis geheel aan ons over. Wanneer je nog een oud fornuis hebt staan, nemen wij deze voor je mee. Lees voordat je gebruik maakt van deze service onze voorwaarden goed door. Heb je toch liever een gasfornuis in plaats van een elektrisch fornuis? Bekijk dan ons huidige assortiment van gasfornuizen.