Inductie fornuizen

Zomeractie: Alle Bosch en Siemens refurbished wasmachines afgeprijsd, al vanaf €199!
Inductie fornuizen
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Inductiefornuis

Geniet van makkelijk en snel koken met een inductiefornuis! Een fornuis met inductie bestaat uit een inductiekookplaat en een oven. Een inductiekookplaat verwarmt een pan door middel van een magnetisch veld. Dit houdt in dat de kookplaat zelf nauwelijks opwarmt, maar dat de warmte meteen naar de pan gaat. Zo bak je binnen een mum van tijd je eten. Nog een voordeel: een elektrisch inductiefornuis is energiezuinig en veiliger dan een gasfornuis. Een fornuis met inductiekookplaat koop je bij Welhof voor een aangename prijs. Wij hebben b-keus, refurbished en tweedehands inductiefornuizen. Ontdek snel onze outlet-inductiefornuizen en vind een geschikte voor in jouw keuken.

Wil je een inductie fornuis kopen? Meet dan altijd goed je keuken op! Zo weet je hoe groot jouw nieuwe fornuis mag zijn. Voor kleinere keukens raden we een inductiefornuis van 60 cm breed aan of een inductiefornuis van 70 cm breed. Voor ruimere keukens kun je kijken naar een inductiefornuis van 90 cm breed. Wil je een inductiefornuis met ruime oven? Dan is een inductiefornuis van 110 cm breed een goede optie.

Inductiefornuizen van de beste merken

Van inductiefornuizen van Boretti tot Pelgrim-inductiefornuizen: wij hebben de beste inductiefornuizen van de mooiste merken beschikbaar voor jou. Ben je op zoek naar een groot, vrijstaand inductiefornuis? Overweeg dan een inductiefornuis van Smeg, deze zijn verkrijgbaar in grote maten. Wanneer je een inbouw-inductiefornuis nodig hebt, kijk dan eens naar Bosch-inductiefornuizen. In een moderne keuken passen de inductiefornuizen van Siemens goed. Heb je een kleine keuken? Dan is een Etna-inductiefornuis of een Indesit-inductiefornuis iets voor jou.

Inductiefornuis outlet en tweedehands kopen

De beste inductiefornuizen vind je bij Welhof. Ga je voor een inductiefornuis van AEG? Of kies je voor een Falcon-inductiefornuis? Wanneer je een keuze hebt gemaakt, bestel je het inductiefornuis in de webshop. Laat ons jouw nieuwe inductiefornuis aansluiten in de keuken. Heb je nog een oud fornuis staan? Wij nemen deze kosteloos voor jou mee. Lees voor deze service eerst onze voorwaarden. Naast tweedehands inductiefornuizen vind je bij Welhof ook keramische fornuizen en gasfornuizen.