Garantie & reparatie

Jouw factuur is je garantiebewijs
Wij verstrekken na levering automatisch per e-mail een factuur. De factuur geldt tevens als je garantiebewijs. Wellicht is de factuur aan je aandacht ontsnapt of per abuis in je spambox belandt. Je kunt je factuur ook vinden in je account in onze webshop.
Garantie nieuw, tweedehands (refurbished) of outlet(b-keus) product
Al onze producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan op het moment van levering redelijkerwijs kunnen worden gesteld en waarvoor zij bij normaal gebruik zijn bestemd. Voor de tweedehandse/refurbished producten geldt een garantie voor een periode van minimaal 12 maanden en voor de fabrieksnieuwe producten of Outlet/b-keus producten geldt een minimale garantietermijn van 24 maanden, vanaf de datum van levering.
Fabrieksgarantie en Reparatie
Sommige apparaten hebben fabrieksgarantie. Als jouw apparaat een reparatie nodig heeft, dan adviseren wij jou rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant van jouw apparaat voor het maken van een service-afspraak. De service-afdeling van de fabrikant kan namelijk het snelst bij jou terecht.
Hoe lang duurt een reparatie?
Zodra je artikel bij de reparateur is aangekomen duurt het gemiddeld 5 werkdagen en maximaal 15 werkdagen voordat je gerepareerde artikel weer naar jou onderweg is. In geval wij niet alle onderdelen op voorraad hebben of kunnen verkrijgen,