LG DSN11RG SOUNDBAR

LG DSN11RG SOUNDBAR

  Nieuw (licht beschadigd)

Extra afgeprijsd, want:

 • Nieuw product met verpakkingsschade
 • En/of schoonheidsfoutje (licht krasje of deukje)

Meer informatie over alle productcondities

LG DSN11RG SOUNDBAR

€ 999,00 Speciale prijs € 1.504,00 Adviesprijs € 505,00 voordeel
SKU
Dsn11rg bkeus

 

   Gratis bezorging 
          in de gehele Benelux
   Gratis retour 
          14 dagen bedenktijd, niet goed = geld terug.
   Betaal zoals jij wilt  
          Direct of bij levering, contant of per pin.
   Plan je bezorgdag:
          tot 14 dagen vooruit

  

Over de LG DSN11RG

Luister naar ongelofelijk krachtig en realistisch geluid van de hoogste kwaliteit met de LG DSN11RG soundbar en draadloze subwoofer. De LG Soundbar DSN11RG ondersteunt 7.1.4 ch-uitgang met een ingebouwde draadloze up-firing luidspreker aan de achterkant. Kijk TV met het meest meeslepende geluid! Bedien de LG Soundbar DSN10YG met uw stem, met de Google Assistent. Speel muziek af, vind antwoorden met Google Search, beheer alledaagse taken en bedien eenvoudig slimme apparaten in huis.

Kenmerken LG DSN11RG

 • met MERIDIAN
 • Dolby Atmos
 • DTS:X
 • Up-firing luidspreker aan de achterzijde (7.1.4 kanaals)
 • 770 Watt totaal vermogen
 • Hoge resolutie audio
 • Google Assistent

Wat is MERIDIAN?

De LG Soundbar DSN11RG bevat de geavanceerde digitale signaalverwerkingstechnologie van Meridian. Deze technologie verhoogt het geluid en creëert een breed geluidsbeeld.

LG DSN11RG - Meridian


LG DSN11RG - AI sound pro

Wat is AI Sound Pro?

AI Sound Pro analyseert automatisch de beelden om direct de audio-instellingen te optimaliseren voor wat er wordt afgespeeld. Geniet van elk detail met een kristalheldere dialoog of meer krachtige actie, afhankelijk van het genre.


Dolby Atmos | Dolby Vision | DTS:X

Hoor het verschil met fantastisch 3D-geluid! Luister naar krachtig en realistische audio. De LG Soundbar DSN11RG ontmoet Dolby Vision, Dolby Atmos en DTS:X om uw huis te transformeren in een theater, voor een unieke entertainmentervaring bij uw favoriete films.

LG DSN10YG - Dolby DTS X


LG DSN11RG - Connectiviteit

Connectiviteit

Voeg WiFi en Bluetooth®-connectiviteit toe aan uw audio-installatie, of maak eenvoudig verbinding met optische kabels of via Dual HDMI. Stream muziek rechtstreeks via Bluetooth® van uw smartphone naar de LG Soundbar DSN11RG. Geniet van uitzonderlijk vol geluid! Bovendien kunt u de DSN11RG soundbar door middel van spraakopdrachten bedienen met Google Assistent.
Meer informatie
Conditie Omschrijving Nieuw product met eventuele verpakkingsschade of schoonheidsfoutje ( krasje/deukje). Met fabrieksgarantie of onze garantie.
Conditie New
3D Nee
Afstandsbediening Nee
AirPlay Nee
Audio Return Channel (ARC) Nee
AUX ingang Nee
Bass reflex Nee
Bluetooth Nee
Ethernet LAN Nee
Internet radio Nee
Internet TV Nee
Multi-Room Streaming (MRS) support Nee
Near Field Communication (NFC) Nee
Slaap-timer Nee
Smart TV Nee
Spotify Connect Nee
Streaming audio Nee
Wi-Fi Nee
Onze producten krijgen bij binnenkomst een conditie toegekend om onderscheid te maken in de staat van het product en bijv. de mate van de beschadigingen. Wij streven er altijd naar de informatie zo correct mogelijk weer te geven. Daarom hebben wij al onze producten onderverdeeld in verschillende condities die duidelijk te begrijpen zijn. De exacte conditie staat altijd aangegeven bij het product (onder de foto). We onderscheiden allereerst drie hoofd-condities: nieuw, outlet, refurbished. Daarbij worden de condities outlet en refurbished nog onderverdeeld in enkele sub-condities. Onderstaande tabellen zetten de verschillende productcondities uiteen.

 

NIEUW

De conditie “nieuw” staat aangegeven bij producten die 100% nieuw in de originele verpakking zitten en met de volledige fabrieksgarantie. Kleinere producten die met de grote bezorgdiensten worden verzonden, verpakken wij vaak nog in eigen dozen.

OUTLET

Onze outlet producten zijn nieuwe (retour)producten met eventueel een krasje, deukje of verpakkingsschade, of een combinatie van. Deze beschadigingen zijn veelal ontstaan tijdens het vervoeren en/of verwerken van het product. Bij duidelijke cosmetische beschadigingen worden product specifieke foto’s op de website vermeld om u een beeld te geven van de schade. Lichte beschadigingen (krasje/deukje) worden niet extra gefotografeerd en vallen onder de “normale” beschadigingen.
Binnen de outlet producten onderscheiden wij 5 sub-condities die wij aan de hand van onderstaand tabel zo goed mogelijk en begrijpelijk in kaart proberen te brengen.

 

 

 

  Nieuw (verpakkings schade) Nieuw (lichte schade) Nieuw (zichtbare schade) Nieuw (retour product) Nieuw (beschadigd retourproduct)
 
  Product is slechts uit de verpakking gehaald
 
Ongebruikt product met minimale schade (krasje/deukje)
 
Ongebruikte product met meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd. Geretourneerd product, bijv.: showroom/demo-model of nieuwe producten die binnen zichttermijn zijn geretourneerd. Kan lichte test en/of gebruikerssporen bevatten. Is niet te onderscheiden van nieuw. Product heeft ten op zichte van nieuw (retourproduct) meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd.
Ongebruikt    
Technisch 100%
Originele verpakking        
Verpakkingsschade        
Garantie
Uitgeprobeerd      
Lichte schade  
Zichtbare schade      
Schadefoto's      

 

REFURBISHED

Een refurbished product is een tweedehands product. Deze producten worden, anders dan bij particuliere verkoop, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd (refurbished, waarbij onderdelen worden gecheckt en vervangen). Vervolgens worden de producten gereinigd en gekeurd. Deze producten worden na de opknapbeurt weer op de markt gebracht en kunnen nog jaren mee. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Naast refurbished (tweedehands), kennen wij nog drie andere sub-condities die eronder vallen:
 


 

  Nieuw remarketed Als nieuw Refurbished (2dehands) Refurbished (buitenkansje)
  Top van de refurbished categorie en niet van nieuw te onderscheiden. In originele staat gebracht, met bv een nieuwe behuizing, Zo goed als nieuw en dus zeer weinig gebruikt en bevat minimale gebruikerssporen of een zeer recent model. d
 
Tweedehands product, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd en gereiniged
 
De buitenkansjes hebben een kleine afwijking en zijn daarom extra voordelig. De kleine afwijking is uniek en wordt daarom per product in beeld gebracht. Check dus de extra productfoto.
 
Gereviseerd
Gereinigd
Technisch 100%
Garantie
Licht gebruikt      
Zichtbaar gebruikt    
Zichtbare schade      
Schadefoto's      
Nog geen EU Energielabel beschikbaar
LG DSN11RG SOUNDBAR