LG S3BF STOOMKAST

LG S3BF STOOMKAST

    Nieuw (licht beschadigd)

Extra afgeprijsd, want:

  • Nieuw product met verpakkingsschade
  • En/of schoonheidsfoutje (licht krasje of deukje)

Meer informatie over alle productcondities

LG S3BF STOOMKAST

€ 1.299,00 Speciale prijs € 1.699,00 Adviesprijs € 400,00 voordeel
SKU
S3bf bkeus

 

   Gratis bezorging 
          in de gehele Benelux
   Gratis retour 
          14 dagen bedenktijd, niet goed = geld terug.
   Betaal zoals jij wilt  
          Direct of bij levering, contant of per pin.
   Plan je bezorgdag:
          tot 14 dagen vooruit

  

LG S3BF STOOMKAST

De gebruiksvriendelijke LG stoomkast S3BF Steam Clothing Care System is gemaakt om jouw kleding thuis op te frissen, ongeacht of deze gekreukt zijn of voorzichtig gedroogd moeten worden. Het kan zelfs ziektekiemen en geuren verwijderen en kan zelfs vlekken en dingen verwijderen die moeilijk of onmogelijk weg te wassen zijn.


Kledingverzorging met stoom

De stoomkast gebruikt de kracht van stoom om op een zachte manier de kleding op te frissen, van een onaangename geur ontdoen en kreukels uit kleding te verminderen. Kortom het laat jouw kleding er prachtig uitzien!

Care for your clothes with the Power of Steam1


Verminder allergenen met stoom

De door stoom aangedreven 'sanitaire cyclus' helpt veelvoorkomende allergenen, zoals huisstofmijt en bacteriën, uit kleding en stoffen te verminderen.TrueSteam ™ werkt uitsluitend met water en zonder chemische toevoegingen.

Reduce Allergens With Steam3


Verminder rimpels en herstel plooien

Met de kracht van stoom en de oscillerende hanger zal de kleding er op hun best uitzien door kreukels te verminderen. Kreuklijnen in de broek worden voorkomen door het speciale compartiment in de deur.

Reduce Wrinkles and Restore Creases3

Slim comfort dankzij wifi

Met SmartThinQ™ technologie kun je de wasgoed altijd en overal reinigen of controleren. Je kunt het energieverbruik controleren en op de hoogte blijven of er nieuw ontwikkelde onderhoudsprogramma's toevoegen zijn via de downloads.

Remotely monitor your Styler® via SmartThinQ™1

Technische specificaties:

Totale capaciteit: 5,2 kg

Beweegbare hanger capaciteit: 3

Capaciteit broekpers: 1

Beweging per minuut: 180 rpm

Display: aanraakscherm

Geluidsniveau: 40 dB

WiFi-functie: downloaden / nieuwe programma's, One Touch, Smart Diagnosis

Uitgesteld start: ja

Nightcare: ja.Programma's:

Programma's: 3 opfrisprogramma's, 3 speciale programma's, 3 droogprogramma's, 4 hygiëneprogramma's.

Download / nieuwe programma's: ja

Afmetingen:

445mm x 585mm x 1850mm (W x D x H)

Gewicht: 83 kg

Meer informatie
Conditie Omschrijving Nieuw product met eventuele verpakkingsschade of schoonheidsfoutje ( krasje/deukje). Met fabrieksgarantie of onze garantie.
Conditie New
Plaatsing Vrijstaand
Diepte 58.5 cm
Digitaal display Ja
Vulgewicht (kg) drogen 5 kg
Hoogte 185 cm
Resttijdindicatie Ja
Geluidsniveau (in Db) 40 db
Geluidsniveau range (in Db) Stil (tot 73 dB)
Uitgesteldestart Ja
Garantie 2 jaar
Breedte 44.5 cm
Garantie 2 jaar
EAN 8806098587100
Onze producten krijgen bij binnenkomst een conditie toegekend om onderscheid te maken in de staat van het product en bijv. de mate van de beschadigingen. Wij streven er altijd naar de informatie zo correct mogelijk weer te geven. Daarom hebben wij al onze producten onderverdeeld in verschillende condities die duidelijk te begrijpen zijn. De exacte conditie staat altijd aangegeven bij het product (onder de foto). We onderscheiden allereerst drie hoofd-condities: nieuw, outlet, refurbished. Daarbij worden de condities outlet en refurbished nog onderverdeeld in enkele sub-condities. Onderstaande tabellen zetten de verschillende productcondities uiteen.

 

NIEUW

De conditie “nieuw” staat aangegeven bij producten die 100% nieuw in de originele verpakking zitten en met de volledige fabrieksgarantie. Kleinere producten die met de grote bezorgdiensten worden verzonden, verpakken wij vaak nog in eigen dozen.

OUTLET

Onze outlet producten zijn nieuwe (retour)producten met eventueel een krasje, deukje of verpakkingsschade, of een combinatie van. Deze beschadigingen zijn veelal ontstaan tijdens het vervoeren en/of verwerken van het product. Bij duidelijke cosmetische beschadigingen worden product specifieke foto’s op de website vermeld om u een beeld te geven van de schade. Lichte beschadigingen (krasje/deukje) worden niet extra gefotografeerd en vallen onder de “normale” beschadigingen.
Binnen de outlet producten onderscheiden wij 5 sub-condities die wij aan de hand van onderstaand tabel zo goed mogelijk en begrijpelijk in kaart proberen te brengen.

 

 

 

  Nieuw (verpakkings schade) Nieuw (lichte schade) Nieuw (zichtbare schade) Nieuw (retour product) Nieuw (beschadigd retourproduct)
 
  Product is slechts uit de verpakking gehaald
 
Ongebruikt product met minimale schade (krasje/deukje)
 
Ongebruikte product met meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd. Geretourneerd product, bijv.: showroom/demo-model of nieuwe producten die binnen zichttermijn zijn geretourneerd. Kan lichte test en/of gebruikerssporen bevatten. Is niet te onderscheiden van nieuw. Product heeft ten op zichte van nieuw (retourproduct) meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd.
Ongebruikt    
Technisch 100%
Originele verpakking        
Verpakkingsschade        
Garantie
Uitgeprobeerd      
Lichte schade  
Zichtbare schade      
Schadefoto's      

 

REFURBISHED

Een refurbished product is een tweedehands product. Deze producten worden, anders dan bij particuliere verkoop, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd (refurbished, waarbij onderdelen worden gecheckt en vervangen). Vervolgens worden de producten gereinigd en gekeurd. Deze producten worden na de opknapbeurt weer op de markt gebracht en kunnen nog jaren mee. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Naast refurbished (tweedehands), kennen wij nog drie andere sub-condities die eronder vallen:
 


 

  Nieuw remarketed Als nieuw Refurbished (2dehands) Refurbished (buitenkansje)
  Top van de refurbished categorie en niet van nieuw te onderscheiden. In originele staat gebracht, met bv een nieuwe behuizing, Zo goed als nieuw en dus zeer weinig gebruikt en bevat minimale gebruikerssporen of een zeer recent model. d
 
Tweedehands product, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd en gereiniged
 
De buitenkansjes hebben een kleine afwijking en zijn daarom extra voordelig. De kleine afwijking is uniek en wordt daarom per product in beeld gebracht. Check dus de extra productfoto.
 
Gereviseerd
Gereinigd
Technisch 100%
Garantie
Licht gebruikt      
Zichtbaar gebruikt    
Zichtbare schade      
Schadefoto's      
Nog geen EU Energielabel beschikbaar
LG S3BF STOOMKAST