Bosch Bfl523mb0b Inbouw Magnetron 60cm

Nieuw (Outlet)

Extra afgeprijsd, want:

  • Nieuw product uit de verpakking
  • Met schoonheidsfoutje (licht krasje of deukje)
  • 2 jaar garantie

Meer informatie over alle productcondities

Bosch Bfl523mb0b Inbouw Magnetron 60cm

€ 259,- Speciale prijs € 424,- Adviesprijs € 165,- voordeel
Gratis bezorging
in de gehele Benelux
Gratis retour
14 dagen bedenktijd, niet goed = geld terug.
Betaal zoals jij wilt
Direct of bij levering, contant of per pin
Snelle levering

SKU: MG-BOS-BFL523MB0B-O


Fabrikant bosch


echnische informatie en kenmerken

Installatietype: ingebouwd

Afmetingen: 382 x 594 x 317

Maximaal magnetronvermogen (W): 800

Hoofdkleur van het product: Zwart

Spouwcapaciteit (l): 20

Geïntegreerd reinigingssysteem: Hydrolytisch

Automatisch programma:

Aantal vermogensniveaus (Stck): 5

De ingebouwde magnetron voor de nis van 38 cm: gebruik hem voor het ontdooien, verwarmen en perfect bereiden van etenswaren.

  • AutoPilot 7: elk gerecht is een perfect succes dankzij 7 voorgeprogrammeerde automatische programma's.
  • Rode LED-displaybediening: gebruiksvriendelijk dankzij duidelijke tijdweergave.
  • Pop-out bediening: voor een makkelijk schoon te maken front.

Hoogtepunten

Gemak

Automatisch koken gemakkelijk gemaakt.

Met AutoPilot 7 kunt u uw maaltijd tot in de perfectie bereiden. Nadat u de schaal in het product heeft geplaatst, stelt u - op 7 - het juiste automatische programma in het displaymenu in. Voeg gewoon het gewicht van de schaal toe en druk op "Start". AutoPilot neemt het dan over en bepaalt de kookmodus, temperatuur en kookduur. Hij schakelt het programma zelfs uit tegen het einde van de kooktijd. Omdat voor sommige gerechten met de AutoPilot pannen met deksel nodig zijn, blijven ook de binnenwanden schoon. Koken kan niet eenvoudiger.

Meer informatie
SKU MG-BOS-BFL523MB0B-O
Diepte 282 cm
Hoogte 201 cm
Plaatsing Inbouw
Conditie Nieuw (lichte schade)
Merk Bosch
Garantie 2 jaar
Kleur Zwart
Digitaal display Ja
Levertijd 1 werkdag
Aantal kookzones 4 kookzones
Aantal ovens 2 ovens
Ovenruimte (liter) 20 liter
Type bediening Knop
Onze producten krijgen bij binnenkomst een conditie toegekend om onderscheid te maken in de staat van het product en bijv. de mate van de beschadigingen. Wij streven er altijd naar de informatie zo correct mogelijk weer te geven. Daarom hebben wij al onze producten onderverdeeld in verschillende condities die duidelijk te begrijpen zijn. De exacte conditie staat altijd aangegeven bij het product (onder de foto). We onderscheiden allereerst drie hoofd-condities: nieuw, outlet, refurbished. Daarbij worden de condities outlet en refurbished nog onderverdeeld in enkele sub-condities. Onderstaande tabellen zetten de verschillende productcondities uiteen.

 

Productcondities Banner

NIEUW

De conditie “nieuw” staat aangegeven bij producten die 100% nieuw in de originele verpakking zitten en met de volledige fabrieksgarantie. Kleinere producten die met de grote bezorgdiensten worden verzonden, verpakken wij vaak nog in eigen dozen.

OUTLET

Onze outlet producten zijn nieuwe (retour)producten met eventueel een krasje, deukje of verpakkingsschade, of een combinatie van. Deze beschadigingen zijn veelal ontstaan tijdens het vervoeren en/of verwerken van het product. Bij duidelijke cosmetische beschadigingen worden product specifieke foto’s op de website vermeld om u een beeld te geven van de schade. Lichte beschadigingen (krasje/deukje) worden niet extra gefotografeerd en vallen onder de “normale” beschadigingen.
Binnen de outlet producten onderscheiden wij 5 sub-condities die wij aan de hand van onderstaand tabel zo goed mogelijk en begrijpelijk in kaart proberen te brengen.

 

 

 

  Nieuw (verpakkings schade) Nieuw (lichte schade) Nieuw (zichtbare schade) Nieuw (retour product) Nieuw (beschadigd retourproduct)
 
  Product is slechts uit de verpakking gehaald
 
Ongebruikt product met minimale schade (krasje/deukje)
 
Ongebruikte product met meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd Geretourneerd product, bijv.: showroom/demo-model of nieuwe producten die binnen zichttermijn zijn geretourneerd. Kan lichte test en/of gebruikerssporen bevatten. Met evt. lichte schade Product heeft ten op zichte van nieuw (retourproduct) meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd
Ongebruikt    
Technisch 100%
Originele verpakking        
Verpakkingsschade        
Garantie
Uitgeprobeerd      
Lichte schade  
Zichtbare schade      
Schadefoto's      

 

 

 

REFURBISHED

 

Een refurbished product is een tweedehands product. Deze producten worden, anders dan bij particuliere verkoop, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd (refurbished, waarbij onderdelen worden gecheckt en vervangen). Vervolgens worden de producten gereinigd en gekeurd. Deze producten worden na de opknapbeurt weer op de markt gebracht en kunnen nog jaren mee. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Naast refurbished (tweedehands), kennen wij nog drie andere sub-condities die eronder vallen:
 


 

  Nieuw remarketed Als nieuw Refurbished (2dehands) Refurbished (buitenkansje)
  Top van de refurbished categorie en niet van nieuw te onderscheiden. In originele staat gebracht, met bv een nieuwe behuizing Zo goed als nieuw en dus zeer weinig gebruikt en bevat minimale gebruikerssporen of een zeer recent model
 
Tweedehands product, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd en gereinigd
 
De buitenkansjes hebben een kleine afwijking en zijn daarom extra voordelig. De kleine afwijking is uniek en wordt daarom per product in beeld gebracht. Check dus de extra productfoto
 
Gereviseerd
Gereinigd
Technisch 100%
Garantie
Licht gebruikt      
Zichtbaar gebruikt    
Zichtbare schade      
Schadefoto's      
Nog geen EU Energielabel beschikbaar
Meer van Bosch