Luchtdrogers

Welhof.com groeit door! Sinds 1 juni is dewitgoedtopper.nl ook samengevoegd.
Luchtdrogers
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Luchtdrogers

Wil je snel jouw favoriete kleding dragen na een wasbeurt? Stop jouw natte kleding in een luchtdroger en het wasgoed is razendsnel droog en klaar om te dragen. Een luchtdroger is een wasdroger met luchtafvoer en een korte droogtijd. De wasdroger met luchtafvoer droogt wasgoed op een hoge temperatuur zodat het wasgoed snel droog is. De droger heeft een luchtafvoerslang die de lucht flexibel naar buiten voert. Vind een goedkope wasdroger met luchtafvoer in onze webshop. Bij Welhof vind je luchtdrogers voor een aangename prijs, doordat ze tweedehands, b-keus of refurbished zijn. Bekijk het huidige assortiment!

Let op: een hete luchtdroger gebruikt veel energie. Wil je juist besparen op energieverbruik? Overweeg dan een van onze warmtepompdrogers. Deze wasdrogers maken gebruik van een warmtepomp en koelmiddel. Hierdoor verbruiken warmtepompdrogers minder energie.

Refurbished & tweedehands luchtdrogers kopen bij Welhof

De beste wasdrogers met luchtafvoer koop je bij Welhof. Ontdek de verschillende merken luchtdrogers en vind een droger die bij jou past. Wordt het een Miele luchtafvoerdroger? Of kies je voor een luchtafvoerdroger van Miele? Welke luchtdroger je ook gaat kopen, je bestelt hem gemakkelijk en snel in onze webshop. Bestel de wasdroger voor 23.59 uur en ontvang hem de volgende werkdag in huis. Wij sluiten de wasdroger voor je aan. Staat er nog een oude droger in je huis? Deze voeren wij gratis voor je af, lees voor gebruik van deze service onze voorwaarden goed door.