Samsung AirDresser DF60R8600CG

Samsung AirDresser DF60R8600CG

  Nieuw (licht beschadigd)

Extra afgeprijsd, want:

 • Nieuw product met verpakkingsschade
 • En/of schoonheidsfoutje (licht krasje of deukje)

Meer informatie over alle productcondities

Samsung AirDresser DF60R8600CG

€ 1.309,00 Speciale prijs € 2.009,00 Adviesprijs € 700,00 voordeel
SKU
Df60r8600cg bkeus

 

   Gratis bezorging 
          in de gehele Benelux
   Gratis retour 
          14 dagen bedenktijd, niet goed = geld terug.
   Betaal zoals jij wilt  
          Direct of bij levering, contant of per pin.
   Plan je bezorgdag:
          tot 14 dagen vooruit

  

Jet Air + Air Hanger

De krachtige Jet Air en de Air Hangers blazen krachtige luchtstromen naar boven en beneden, waardoor stof en geur die in de kleren zitten grondig worden verwijderd. Jet Air & Air zorgen voor minder trillingen waardoor de AirDresser in stilte je kleding reinigt.

JetSteam

JetSteam verwijdert bacteriën, virussen en allergenen en ontsmet en frist je kleding op. JetSteam laat op hoge temperatuur stoom in de stof van je kleding doordringen. JetSteam is zeer effectief bij het reinigen, waardoor 99,999% van de bacteriën binnen en buiten het kledingstuk kunnen worden verwijderd en ook 99% huisstofmijt wordt verminderd. De technologie is ook gecertificeerd door British Allergy Foundation voor het effectief kunnen verminderen van huisstofmijten, schimmels en aan bacteriën gerelateerde allergenen. Het is ook bewezen dat JetSteam 99,9% van influenza en coronavirus effectief verwijdert. De uitgebreide anti-allergenen en antibacteriële technologie beschermt de gezondheid van het hele gezin.


HeatPump Drying

Droog kleding op een zachte manier met de HeatPump Drying-technologie van de AirDresser. AirDresser voorkomt dat kleren beschadigd raken of inkrimpen, doordat de kleding op een lage temperatuur droogt met JetAir van bovenaf en een warmtepomp van onderen. De JetAir en de HeatPump bevorderen de interne luchtcirculatie en drogen de kleding gelijkmatig. Behalve in het geval van een speciale desinfectie, wordt de temperatuur verhoogd tot 70 ° C, en de rest is 60 ° C.

Self Clean

Houd de binnenkant schoon en hygiënisch om de beste prestaties te behouden. Self Clean-technologie ontvochtigt, reinigt en ontgeurt binnenin. Je hebt geen hard of duur wasmiddel nodig, want het reinigt met een combinatie van warmte, lucht en stoom. Je krijgt een melding wanneer het na 40 cy­clus­sen moet worden schoongemaakt.


Wrinkle Care

Minder kreuken en minder strijken. Wrinkle Care gebruikt een combinatie van stoom en lucht om de kreukels uit de kleding te verwijderen, zodat je de kleren direct kunt dragen. Het systeem verwijdert 100% kreuken uit wollen kleren en 80% uit viscose.


Deodorizing filter

Ontgeurt de kast en houdt de kleding fris. Het ingebouwde geurfilter en de UV-LED-functies vangen gassen die geurtjes veroorzaken op verwijderen ze uit je kleren. Het filter voorkomt dat de gassen zich ophopen en daardoor een onaangename geur creëren. Het geurfilter verwijdert 99,9% van de geuren die veroorzaakt zijn door zweet, tabak en bakken en braden.


Kenmerken

 • Display ingebouwd Ja
 • Anti-kreuk functie Ja
 • Ingebouwde hanger Ja
 • Capaciteit watertank 1.7L
 • Kleur Spiegel
 • Dehumidifier function Ja
 • Droogsysteem Warmtepomp


Energie

 • Vermogen 1850W
 • AC invoer voltage 220 - 230V
 • AC invoer frequentie 50Hz
Meer informatie
Conditie Omschrijving Nieuw product met eventuele verpakkingsschade of schoonheidsfoutje ( krasje/deukje). Met fabrieksgarantie of onze garantie.
Conditie New
Plaatsing Vrijstaand
Diepte 615 cm
Hoogte 185 cm
Levertijd 1 werkdag
Taal bedieningpaneel Duits
Resttijdindicatie Nee
Geluidsniveau (in Db) 43 db
Geluidsniveau range (in Db) Stil (tot 73 dB)
Uitgesteldestart Nee
Garantie 2 jaar
Breedte 445 cm
EAN 8806090204609
Onze producten krijgen bij binnenkomst een conditie toegekend om onderscheid te maken in de staat van het product en bijv. de mate van de beschadigingen. Wij streven er altijd naar de informatie zo correct mogelijk weer te geven. Daarom hebben wij al onze producten onderverdeeld in verschillende condities die duidelijk te begrijpen zijn. De exacte conditie staat altijd aangegeven bij het product (onder de foto). We onderscheiden allereerst drie hoofd-condities: nieuw, outlet, refurbished. Daarbij worden de condities outlet en refurbished nog onderverdeeld in enkele sub-condities. Onderstaande tabellen zetten de verschillende productcondities uiteen.

 

NIEUW

De conditie “nieuw” staat aangegeven bij producten die 100% nieuw in de originele verpakking zitten en met de volledige fabrieksgarantie. Kleinere producten die met de grote bezorgdiensten worden verzonden, verpakken wij vaak nog in eigen dozen.

OUTLET

Onze outlet producten zijn nieuwe (retour)producten met eventueel een krasje, deukje of verpakkingsschade, of een combinatie van. Deze beschadigingen zijn veelal ontstaan tijdens het vervoeren en/of verwerken van het product. Bij duidelijke cosmetische beschadigingen worden product specifieke foto’s op de website vermeld om u een beeld te geven van de schade. Lichte beschadigingen (krasje/deukje) worden niet extra gefotografeerd en vallen onder de “normale” beschadigingen.
Binnen de outlet producten onderscheiden wij 5 sub-condities die wij aan de hand van onderstaand tabel zo goed mogelijk en begrijpelijk in kaart proberen te brengen.

 

 

 

  Nieuw (verpakkings schade) Nieuw (lichte schade) Nieuw (zichtbare schade) Nieuw (retour product) Nieuw (beschadigd retourproduct)
 
  Product is slechts uit de verpakking gehaald
 
Ongebruikt product met minimale schade (krasje/deukje)
 
Ongebruikte product met meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd. Geretourneerd product, bijv.: showroom/demo-model of nieuwe producten die binnen zichttermijn zijn geretourneerd. Kan lichte test en/of gebruikerssporen bevatten. Is niet te onderscheiden van nieuw. Product heeft ten op zichte van nieuw (retourproduct) meer zichtbare cosmetische schade, die aan de hand van extra foto's wordt geïllustreerd.
Ongebruikt    
Technisch 100%
Originele verpakking        
Verpakkingsschade        
Garantie
Uitgeprobeerd      
Lichte schade  
Zichtbare schade      
Schadefoto's      

 

REFURBISHED

Een refurbished product is een tweedehands product. Deze producten worden, anders dan bij particuliere verkoop, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd (refurbished, waarbij onderdelen worden gecheckt en vervangen). Vervolgens worden de producten gereinigd en gekeurd. Deze producten worden na de opknapbeurt weer op de markt gebracht en kunnen nog jaren mee. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Naast refurbished (tweedehands), kennen wij nog drie andere sub-condities die eronder vallen:
 


 

  Nieuw remarketed Als nieuw Refurbished (2dehands) Refurbished (buitenkansje)
  Top van de refurbished categorie en niet van nieuw te onderscheiden. In originele staat gebracht, met bv een nieuwe behuizing, Zo goed als nieuw en dus zeer weinig gebruikt en bevat minimale gebruikerssporen of een zeer recent model. d
 
Tweedehands product, volledig onderworpen aan een kwaliteitscontrole en volledig gereviseerd en gereiniged
 
De buitenkansjes hebben een kleine afwijking en zijn daarom extra voordelig. De kleine afwijking is uniek en wordt daarom per product in beeld gebracht. Check dus de extra productfoto.
 
Gereviseerd
Gereinigd
Technisch 100%
Garantie
Licht gebruikt      
Zichtbaar gebruikt    
Zichtbare schade      
Schadefoto's      
Nog geen EU Energielabel beschikbaar
Samsung AirDresser DF60R8600CG